Çatı katındaki çöp evde yangın çıkaran Gülben ölecek mi? Merve Dizdar diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı 13. bölüm fragmanını izleyen takipçiler çıkan yangında yere yığılan Gülben diziden ayrılacak mı merak ediyor. Öfke krizine girip Esra’yı yaralayan Gülben bu kez de Esat’a sinirlenince çöp evi ateşe veriyor. Peki, 8 Aralık 2020 Salı akşamı ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı 13. bölümde Gülben ölecek mi, öldü mü? Gülben (Merve Dizdar) diziden ayrılıyor mu? Detaylar metnin devamında…

Masumlar Apartmanı’nda Gülben öldü mü? Gülben diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı 13. bölümde Gülben’in hayatı tehlikede! TRT1’in kısa sürede rekorlar kıran fenomen dizisi Masumlar Apartmanı 13. bölüm fragmanında, Gülben’in gözaltına alınmasının ardından Han suçluluk duygusuna kapılır. Diğer yandan Han’ın bulduğu fotoğraf, Naci’ye karşı yeni şeylerin işaretidir.

Öte yandan, artık geçmişini silmenin zamanı geldiğini düşünen Gülben, kendi hayatını da tehlikeye atar.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler olmuştu?

Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir.   Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır. Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır. Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir.

Editör: TE Bilisim