Burak Çolo/Özel Haber

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Sabah Namazı Devrimi ‘Bayramı Yaşamak Onların Da Hakkı’ projesiyle Ramazan ayında 300 yetimi giydirmek için yola çıkmıştı. Diriliş Postası Gazetesi’nin de duyurduğu proje tamamlandı ve 300 Suriyeli yetim bayramlıklarına kavuştu.

DÜNYALAR ONLARIN OLMUŞ GİBİ SEVİNDİLER

Suriyeli yetimlere bayramlıklarını ulaştırmak için yola çıkan Sabah Namazı Devrimi gönüllüsü Derda Şenalmış, Diriliş Postası Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamada, “Ramazan ayı boyunca sosyal medyada duyurusunu yaptığımız ‘Bayramı Yaşamak Onların da Hakkı’ projesini desteklerinizle tamamladık.

Bu proje kapsamında 300 yetim kardeşimizi bayram sabahına mutlu bir şekilde kalkmaları ve bayramı sevinçle yaşamalarına vesile olmaya çalıştık. Bugün Suriye’nin Azez bölgesinde yaşayan 300 yetime bayramlık elbiselerini takdim ettik. Dağıtıma gittiğimizde öğrendik ki çocuklar uzun zamandır heyecanla bayramlık elbiselerini bekliyorlarmış. Savaşın gölgesinde hayatlarını devam ettiren o çocuklar bir bayramlık hediyesiyle dünyalar onların olmuş gibi sevindiler.

Bir yetimi sevindirmek, bir yetimin tebessümüne vesile olmak bu kadar kolay aslında. Bu bayrama yeni elbiseleri ile mutlu bir şekilde girecek olmaları bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim