Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi yetenekli isimleri bir araya getiren TRT1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı, oyuncuları ve konusuyla ilk bölümde izleyiciyi etkilemeyi başardı. Hekimoğlu, Baraj, Menajerimi Ara ve Masterchef 2020 Türkiye gibi rakiplerinin de yer aldığı Salı reyting oranlarında Masumlar Apartmanı’nın kaçıncı sırada yer bulacağı merak konusu oldu. Peki, İnci ve Han’ın engellerle dolu aşk hikayesini konu eden Masumlar Apartmanı, Salı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? 15 Eylül 2020’de başlayan Masumlar Apartmanı izlenme oranı nasıl? Bilgiler için haber metnini inceleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı Salı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? 15 Eylül 2020’de başlayan Masumlar Apartmanı izlenme oranı nasıl?

TRT1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın dün akşam ilk bölümü yayınlandı. 15 Eylül reyting sonuçları srıalamasına bakıldığı zaman Masumlar Apartmanı Total’de 6., AB’de ise 5. sırada yer buldu. Her Salı Saat 20:00’de TRT1’de ekranlara gelecek olan Masumlar Apartmanı ilerleyen bölümlerde beklediği ilgiyi görecek mi, merak ediliyor…

Masumlar Apartmanı konusu, gerçek hikayeleri yansıtıyor. Deniz Madanoğlu’nun yazdığı dizinin senaryosu, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazıldı.  Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle bir arada yaşamını sürdüren İnci’nin hayatı, yaptığı bir kaza sonucu değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Han’ın tüm amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak ailesini ayakta tutabilmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı aşk, kazanacak mı?

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda ise; Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi başarılı isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim