Robotik teknolojide ileri düzeylere gelinen güncel gelişmeleri konu edinen İtalik dergisinin 28’inci sayısında robotlar konu oluyor. Belki de dünyanın geleceğini tayin edecek robotların insanlığın sonu mu yoksa yeni bir insanlık mı sorularına yanıt bulunacak İtalik’te sanattan sinemaya birçok konu masaya yatırılıyor.

Derginin “sanat” sayfasında; sanat form değiştiriyor: Dijital Sanat meselesi ele alınırken sinema sayfasının konuğu ise beyaz perdenin efsanesi Alfred Hitchcock ve Sineması başlığı masaya yatırılıyor.

Öğrencilerin teorik derslerde edindiği bilgileri yapılan uygulamalarla pekiştirme fırsatını veren İtalik Dergisi, İTİCÜ İletişim Fakültesi Medya Atölyesi bünyesinde çıkartılan bir öğrenci uygulama dergisi. 2005 yılından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren İtalik, yazı işlerinden sayfa tasarımına, grafik tasarımından editoryal çalışmalara kadar tüm aşamalarında öğrenciler tarafından hazırlanıyor. Dergi, 7 yıl içinde birçok ödüle layık görüldü.

2004-2011 yılları arasında 6 dergi mizanpajı, 3 röportaj,2 fotoğraf, 2 spor haberi ve bir magazin haberi olmak üzere toplam 14 yazılı dalda ödül kazanan İtalik Dergisi, sadece İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarına değil, ilgisi olan tüm öğrencilere açık bir uygulama dergisi…

İTALİK’İN 28. SAYISINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Editör: TE Bilisim