Lazer epilasyon beklentiyi karşılıyor, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok ediyor ama tam anlamıyla istenileni veremiyordu! Çünkü lazer epilasyon yaptıran hem kadın hem de erkekler acı ve ağrı hissi, yaşanan cilt lekeleri ve yanma gibi yan etkiler sebebiyle tam memnuniyet yaşamıyorlardı. Tüm bu şikayet ve memnuniyetsizlik, lazer epilasyon teknolojisinin devrimi olarak nitelendirilen, acı ve ağrı hissettirmeden istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eden konforlu bir teknoloji olan Buz Lazer hayatımıza girene kadar sürdü! Buz Lazer epilasyonda devrim yaratmış, mümkün olması zor olan acı ve ağrıyı ortadan kaldırmayı başarmış son teknolojidir. Acısız ve ağrısız konfor sağlayan Buz Lazer, tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Lazer epilasyon Gaziantep ilinde de onlarca merkezde hizmet vermekte, hem kadın hem de erkekler için masaj konforunda epilasyon sağlamaktadır.

Buz Lazeri Farklı Kılan Nedir?

Buz lazeri diğer yöntemlerden ayıran en temel özellik acı ve ağrı hissettirmemesidir. Alınan geri bildirimlerde bu özelliğin tercih edilmesi için yeterli olduğu görülse de sadece bununla kalmamaktadır. Buz lazer hızıyla da diğer lazer yöntemlerini geride bırakmaktadır, çünkü Buz Lazer tüm vücuda 35 dakika gibi bir sürede uygulanabilmekte, kullanıcılara zamandan da tasarruf ettirmektedir. Bunun yanı sıra yan etkisi olmayan FDA onayına sahip bir teknolojidir, lazer yöntemlerinde çok sık karşılaşılan ciltte lekelenme, yanma gibi riskleri de ortadan kaldırmayı başaran Buz Lazer fark yaratan bir teknolojidir.

Buz Lazer Nasıl Uygulanır?

Buz lazer, uygulama yapılacak olan bölgedeki tüylerin köklerine ısı enerjisi gönderir. Bu enerji kıl köklerinin tahrip olmasını sağlar ve belirli bir zaman sonra tekrar oluşmasını engeller. Böylelikle kalıcı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlar. Buz başlığa sahip, Buz lazer uygulama yapılırken cildi -3 dereceye kadar soğutabilir ve böylelikle acı ve ağrı hissettirmez, kıl kökleri hedef alındığı içinde çevre dokular zarar görmez. Bu sebeple güvenle ve konforla Buz Lazer tercih edilebilir. Lazer epilasyon Gaziantep de sizde bu eşsiz konforu yaşayabilirsiniz.

Buz Lazer Kimlere Uygulanır?

Buz lazer 18 yaşını dolduran hem kadın hem de erkeklere uygulanabilmektedir. 18 yaşını doldurmuş olmanın yanı sıra hamile ve emzirmiyor olmak yeterlidir. Çünkü her lazer yöntemi gibi Buz Lazer de hamile ve emziren kadınlar için uygun değildir. Her mevsimde her cilt tipi ve cilt rengine uygulanabilmektedir. Lazer epilasyon Gaziantep de dilediğiniz mevsimde lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim