Yıllardır Kanal D’de seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar 563. ile ekrana geldi. Yeni bölümde flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıllardır reytinglerde başarılı bir grafik çizen Arka Sokaklar’da avukat Başak’a hayat veren Perihan Ünlücan ile ayrıntılar araştırılıyor. 30 Ekim 2020 Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar Avukat Başak’ın gerçek adı merak konusu oldu. Ünlü oyuncu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler, Arka Sokaklar avukat Başak kimdir? Perihan Ünlücan nereli, kaç yaşında? Ayrıntılar haberde…

Arka Sokaklar avukat Başak kimdir?

Başak Avukat’ ı kim canlandırmakta, Perihan Ünlücan’ın daha önce bulunduğu yapımlar ve kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Arka Sokaklar dizisinde avukat Başak rolündeki oyuncu adı Perihan Ünlücan’dır.

Perihan Ünlücan kimdir, kaç yaşında?

Şubatın 28′ inde 1984 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Aktris Kocaeli Üniversitesi fizik bölümünde okurken aktris ve oyunculuğa yönelmek istemiştir. Kendisi Kocaeli Üniversitesi Fizik bölümünden diplomasını almıştır. Oyuncu Gül Oğuz’ un yardımı ile oyunculuk kariyerine başlayan aktris Perihan Ünlücan kariyerinin başlarında reklam filmlerinde iş alabilmiştir.

Perihan Ünlücan dizilerde oynamış olsa da kendini meslekte çok fazla belli edememiştir ama oyuncunun şansı belki de Arka Sokaklar dizisi ile dönebilir ve kariyerinde bir parlama yaşayabilir. Oynadığı diziler ve filmler ise Kış Masalı(2009), Keskin Bıçak(2010), Karadayı(2012 ), Polis Akademisi Alaturka(2014), Hatıla Gönül(2015), Madımak: Carina’ nın Günlüğü(2015), Kırlangıç Fırtınası(2017), Cingöz Recai(2017).

Güzel oyuncunun kuzeni Tolga Erener ile evlenmiş ancak bu evlilik 4 sene sürmüştür. Şimdi evli olmayan güzel oyuncunun biriyle birlikte olduğu bilinmiyor.

Perihan Ünlücan’ ın Instagram sosyal medya hesabı ise @perihanunlucan‘ dır.

Editör: TE Bilisim