Dermalogica pirinç tozu peelingin genel olarak özelliklerine bakacak olursak;

Cildi ölü hücrelerden arındırır. Ciltte siyah nokta oluşumunu önler. Ciltteki ton farklılıklarını giderir. Cilde aydınlık görünüm sağlar. Ciltte leke görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Dermologica markasının en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan toz peeling mucizevi etkisi sayesinde deneyenlerin de beğenisini kazanmayı başarmıştır. Sizde cildinizde canlı ve aydınlık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız kozmetik ürünlerini detaylıca inceleyebilirsiniz.

Daily Microfoliant Toz Peeling Nasıl Kullanılır?

Dermalogica peeling uygulaması zor olarak görülse de kullanımı kolay ve bir o kadar da keyiflidir! O zaman hemen detaylara geçelim.

Üründen yarım çay kaşığı hafif nemli elinize alın ve sıvı krem formuna gelene kadar köpürmesini sağlayın. Tüm yüzünüze 1 dakika boyunca masaj hareketleri yaparak uygulayın. Ardından bol su yüzünüzü durulayın. Etkili sonuç almak için düzenli kullanmayı unutmayın!

Dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Dermalogica, her cilt problemine uygun ürünler geliştirmektedir. Akne problemi, yaşlılık belirtileri, temel cilt bakım ürünleri (temizleme, nemlendirme) güneş bakımı gibi daha bir çok ürünü yelpazesinde bulundurmaktadır.

Dermokozmetik bir marka olan Dermalogica kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilen cilt bakım markaları arasında yer almaktadır. Sizde cildinizin ihtiyacına yönelik özenle hazırlanmış tüm ürün çeşitlerini dermokozmetika üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim