AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Yenikapı Etkinlik Alanı’ndaki “Sinop Tanıtım Günleri”ne katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, “Bugün özel bir gün. Bugün 3 Kasım, sizin AK Parti iktidarını, Recep Tayyip Erdoğan’ı işbaşına getirdiğiniz tarihin 17. yıldönümü. Bu 17 yıl içerisinde sadece Türkiye’de değil, Sinop’ta da sizlerin desteğiyle, vekillerimizin gayretiyle, belediye başkanlarımızın katkılarıyla çok güzel işler yaptık.” ifadelerini kullandı.

“YOLLARI BÖLDÜK, HAYATLARI BİRLEŞTİRDİK”

Ulaştırma alanında Sinop’a 10 milyar liralık  yatırım yaptıklarını kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Sinop daha fazlasına layık. Sinop-Samsun Yakakent yolu, o yol Türkiye’de bir örneği olmayan bir yoldur. Çok özel bir teknikle inşa edilmiştir. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Ama bir şeyi hepimizin çok iyi bilmesi lazım, yolları böleriz Türkiye’yi asla böldürtmeyiz. Bu ay yıldızlı bayrağın gölgesinde hep beraber ülkemiz için, milletimiz için çalışacağız. Ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK’lı, YPG’li, FETÖ’cü, DEAŞ’lı terör örgütlerine karşı da tek yumruk olacağız. Ülkemizi inşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışacağız.”

“MESELE MEMLEKET OLUNCA ‘SİYASET TEFERRUATTIR’ DİYORLAR”

“Yeter ki siz arkamızda dimdik durun, daha fazlasını bu ülke için hep birlikte yapmaya çalışacağız.” diyen Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

“Mesele eser olunca siyaset yok, siyaset Türkiye’nin kalkınmasıdır. İşte en güzel tabloyu görüyorsunuz, Barış Karadeniz kardeşimiz Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili, Nazım Maviş AK Parti milletvekili. Mesele Sinop olunca, mesele memleket olunca ‘siyaset teferruattır’ diyorlar ve hep birlikte daha güzeli için, daha iyisi için gayret ediyorlar.”

Konuşmanın ardından, Yıldırım standları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: TE Bilisim