Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a dönecek mi? Bu sorunun yanıtı dizinin ve başarılı oyuncunun hayranları tarafından hâlen yanıt beklemekte. Diriliş Ertuğrul’un ardından 20 Kasım 2019 tarihinde yayına başladığı ATV ekranlarında, milyonları hayran kitlesine katmayı başaran, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan muhteşem yapım, tüm heyecanıyla sürerken, dizinin sıkı takipçileri Osman Bey’in babası Ertuğrul Bey’in bu sezon Kuruluş Osman’a katılıp katılmayacağını merak ediyor. Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Gazi karakteriyle gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı bir paylaşımın @dirilisdizis hesabında görülmesinin ardından, zaten büyük umutlar içerisinde olan Diriliş dizisi izleyenlerini yeniden heyecan sardı! Şu sıralar hasta olması nedeniyle obaya dönmediği mesajı verilen edilen Ertuğrul Bey’in ne zaman döneceği herkesçe merak ediliyor ve bu konudaki beklentiler de her geçen gün artıyor. Peki, Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a dönecek mi? Ertuğrul Bey, Diriliş Osman’a geri gelecek mi?

Ertuğrul Gazi’yi canlandıran oyuncunun özel hayatı da sevenleri tarafından ilgi görmekte. Engin Altan Düzyatan kimdir, nereli, kaç yaşında?.. İşte merak edilen son dakika gelişmeleri ve yetenekli oyuncu hakkında detaylar…

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman’a dönecek mi? Ertuğrul Bey, Diriliş Osman’a geri gelecek mi?

“Dirilisdizisi” Instagram hesabı üzerinden geçtiğimiz haftalarda yapılan paylaşım Kuruluş Osman’ın tüm hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak, Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Bey rolüyle Kuruluş Osman dizisinde yer alacağı konusunda ATV’den veya Düzyatan tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı.

İşte geçtiğimiz haftalarda Kuruluş Osman dizisi sevenlerini yeniden umutlandıran Twitter paylaşımı…

Engin Altan Düzyatan Kuruluş (Diriliş) Osman’a dönecek mi?

Engin Altan Düzyatan, dizinin başlangıcında Kuruluş Osman’da katılıp katılmayacağı konusunda kendisine yöneltilen soruya, ‘Henüz bir teklif gelmedi’ şeklinde cevap vermişti.

Ancak yetenekli oyuncunun o dönemde rol aldığı Kurşun dizisi reytinglerde umduğunu bulamayıp erken final yapınca, bir süredir Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman’a dahil olacağı konuşuluyor. Sakallarını da yeniden uzatmaya başlayan Düzyatan’ın takipçileri, oyuncudan gelecek müjdeli habere odaklanmış durumda.

Engin Altan Düzyatan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar!..

26 Temmuz 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Türk oyuncu Engin Altan Düzyatan, 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünya evine girmiştir. Emir Aras (9 Ocak 2016) ve Alara (Ağustos 2018) adında iki çocuk babası olan yakışıklı oyuncu, 1.85 boyunda ve Aslan burcudur.

Diriliş Ertuğrul çekimleri sürerken Engin Altan Düzyatan, uzun sakal ve saçlarıyla çok beğenilmişti. Diriliş’in bitmesiyle saç ve sakallarını kısaltan başarılı oyuncu bir süre Kurşun dizisinde rol aldı. O dönemde aynaya baktıkça kendisine yabancılaştığı hissine kapıldığını dile getiren oyuncu, Kurşun’un erken final yapmasından bir süre sonra yeniden Diriliş’teki imajına dönercesine sakal ve saçlarını uzatması, yakışıklı oyuncunun hayranlarını son derece heyecanlandırdı.

Editör: TE Bilisim