Eğitim-öğretim dönemi boyunca veliler öğrenciler hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak istemektedir. Bu sebeple E Okul VBS’nin veliler tarafından kullanımı daha sık hale geldi. Veliler, E Okul VBS’ni kullanarak sınav sonuçlarını, genel not dökümanlarını, ne kadar devamsızlık yapıldığı, haftalık ders programı gibi öğrenci hakkında tüm ayrıntılara ulaşabilmektedir. Peki E Okul VBS giriş nasıl yapılır?

E OKUL VBS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Veliler; adresinden öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarasını kullanarak sisteme girecekler ve velisi bulunduğu öğrenciyle ilgili haftalık ders programı, sınavdan alınan notları, devamsızlıkları, okul ve öğretmenler tarafından ilan edilen duyuruları öğrenebilecekler.

E OKUL İLE SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapıldığında, “E Okul Öğrenci Not Bilgisi” bölümünden, öğrencinin sınav ve ödevlerden aldığı notlar, öğrencinin karne bilgileri ve takdir, teşekkür gibi belgelerinin kısmen hesaplanmasından, TEOG (SBS) puanlarının görüntülenmesine kadar veliler için çocuklarının her türlü not bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirler.

E-OKUL İLE YAPILABİLEN İŞLEMLER

– Devamsızlık

– Not Bilgisi

– Öğrencinin Yazılı ve Sözlü Sınav Sonuçları

– Performans Ödevi Sonuçları

– Haftalık Ders Programı

– Sınav Tarihleri

– Aldığı Belgeler

– Okuduğu Kitaplar

-Yıl Sonu Notları

– Davranış Notları

– Diploma notu

– Nakil Durumu

– Pansiyon Zaman Çizelgesi

– Pansiyon yemek Menüsü

– Pansiyon Devamsızlık Bilgisi

– Pansiyon İzin Bilgileri

Editör: TE Bilisim