Levent Gültekin / Özel Haber

Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Omar, Emre Kılınç gibi tecrübeli isimlerle anlaşmasına rağmen genç ve gelecek vaad eden oyuncuları tercih etmeyen Fatih Terim camia içerisinde eleştiri yağmuruna tutulurken, bazı menajerlerin futbolcularına ‘Sakın Galatasaray’a gitmeyin’ uyarısında bulundukları öğrenildi.

Genelde 30 yaş üzeri oyunculara rağbet eden Terim’in genç yeteneklere şans vermediği için tepki gördüğü kaydedilirken futbolcu temsilcilerinin elindeki gençlere ‘Elindeki Atalay’ları, Yunus’ları, Ali Yavuz’ları oynatmıyor size hiç şans vermez. Futbol kariyeriniz daha başlamadan biter’ yorumları yaptıkları bildirildi.

Şu ana kadar sadece 21 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu ile el sıkışan Galatasaray’ın Belhanda, Feghouli, Babel kıskacından nasıl çıkacağı merakla beklenirken, yönetimin teknik heyete ‘Hocam Fransızlar, İtalyanlar bile bizim ülkemizdeki genç yetenekleri yakından takip edip kadrolarına katıyorlar, bunun son örneği Cenk Özkaçar, artık bizim de geleceğe yatırım yapma zamanımız çoktan geldi geçiyor’ dediği anlaşıldı.

İzleme heyeti ve scout ekibine talimat veren Fatih Terim’in alt ligleri enine boyuna ele aldığı ifade edilirken, sarı kırmızılıların amatör liglere kadar indiği kaydedildi.

Editör: TE Bilisim