Acun Ilıcalı’nın 20 Eylül 2020 Pazar akşamı TV8’de başlattığı dizüstü bilgisayar kampanyası kısa sürede sosyal medyada trend oldu. Tablet ve bilgisayarı olmayan başarılı öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edilmesi amacıyla başlatılan kampanyada hedef 10 milyon TL olarak belirlendi. Ancak canlı yayında başlatılan kampanyada toplanan miktar şimdiden 7.5 milyon TL’yi aştı.  Hediye bilgisayar kampanyası başvuru bilgileri merak ediliyor. Acun Ilıcalı’nın dizüstü bilgisayar kampanyası öğrenciler tarafından da sevinçle karşılandı. Dizüstü bilgisayar kampanya hediyesinden yararlanmak isteyen öğrenciler kampanyaya nasıl başvuru yapılır sorusuna yanıt arıyor. Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası laptop hediye edecek olan Acun Ilıcalı, bedava dizüstü bilgisayar başvuruları nereden ve nasıl yapılacak sorusu sıkça araştırılıyor. Peki, Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Dizüstü bilgisayarlar ne zaman, kimlere verilecek? Kampanya ile ilgili bilgiler metinde…

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Dizüstü bilgisayarlar ne zaman, kimlere verilecek?

Acun Ilıcalı tarafından duyurulan dizüstü bilgisayar kampanyasında dağıtımı Milli Eğitim Bakanlığı yapacak.

Acun Ilıcalı kampanyadan elde edilen tüm geliri MEB’e aktaracak ve MEB başvuran tüm öğrencilere dizüstü bilgisayarları ulaştırmak için çabalayacak.

TV8 ekranlarında bambaşka bir kampanya başlatan Acun Ilıcalı, Kovid-19 pandemisi döneminde uzaktan eğitim için tablet ve bilgisayarı olmayan ve ihtiyacı olanlara hediye dizüstü bilgisayar verecek.

Acun Ilıcalı Haydi Şimdi hediye bilgisayar kampanyası kapsamında ne kadar bağış toplandı?

EN YÜKSEK BAĞIŞI KİM YAPTI?

Gecenin en yüksek bağışçısı Bahçeşehir Eğitim Kurumları oldu. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu başkanı Hüseyin Yücel canlı yayına bağlanarak 1 milyon lira bağışladıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı bağış miktarını duyunca alkışladı. Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi’nin sahibi Enver Yücel’in oğlu.

EN YÜKSEK 2. BAĞIŞI YAPAN KİŞİ KİM?

Dizüstü bilgisayar kampanyasında gecenin en yüksek ikinci bağışı kamuoyunda pek bilinmeyen bir isimden geldi. Gülderen Holding’in başkanı Kerem Gülderen canlı yayına bağlandı ve 700 bin lira bağışladıklarını duyurdu. Kerem Gülderen’in şirketi enerji sektöründe hizmet veriyor.

TÜRK KIZILAY’INDAN BAĞIŞ

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, canlı yayına bağlanarak, 250 bin TL destek verdiğini açıkladı.

Ayrıca Uzaktan Eğitim programına destek olmak için bu bağlantıya tıklayarak Kızılay aracılığıyla da yardım yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim