9 sezondur adından sıkça söz ettiren O Ses Türkiye’nin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yayınlandığı her sezonda gerek jüri üyeleriyle gerek yarışan yarışmacılarıyla gündem olan O Ses Türkiye için Ebru Gündeş’in geri döneceği iddia ediliyor. Konuyla alakalı Beyazıt Öztürk’ten açıklama geldi. Peki,Ebru Gündeş O Ses Türkiye’ye mi geliyor? O Ses Türkiye ne zaman başlıyor?  İşte konuya ilişkin detaylar haberimizde…

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu O Ses Türkiye’nin yayın tarihi nihayet belli oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’dan ötürü yarışma programının yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük bir merak konusuydu. Fakat O Ses Türkiye’nin yayın tarihi için müjdeli haber geldi.

Masterchef Türkiye 10 Ocak 2021 tarhinde final yapması bekleniyor. Masterchef Türkiye’nin reytinglerinin yüksek olması sebebiyle O Ses Türkiye 2021 Masterchef Şubat ayında yayınlanması bekleniyor.

EBRU GÜNDEŞ O SES TÜRKİYE’YE Mİ GELİYOR?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 3 yıl jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye’den 2017 yılında ayrıldı. Yarışmadan sonra herhangi bir televizyon projesinde yer almayan Ebru Gündeş, Seda Sayan’ın yarışmadan ayrılmasıyla ekrana geri dönmeye karar verdi.

Editör: TE Bilisim