Dorukhan neden sözleşme uzatmıyor? sorusu merak konusu oldu. Uzun süredir sözleşme uzatılması beklenen Dorukhan Toköz ile Beşiktaş’ın anlaşması çıkmazı girdi. Yıldız oyuncunun yeni sözleşmede yıllık 1.5 milyon Euro isterken Siyah Beyazlı yönetim ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak rakamı daha aşağıya çekmek istiyor. Peki, Dorukhan neden sözleşme uzatmıyor? İşte detaylar…

DORUKHAN NEDEN SÖZLEŞME UZATMIYOR?

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz ile sözleşme restleşmesi sürüyor. Sezon sonunda siyah-beyazlılar ile sözleşmesi sona erecek oyuncunun yeni sözleşmeye henüz imza atmamasının nedeni ortaya çıktı. Dorukhan’ın henüz Kartal’a imza atmamasının nedeni eski Başkan Fikret Orman’dan aldığı söz. Orman’ın Dorukhan’a yeni sözleşme için yıllık 1.5 milyon euro garantisi verdiği öğrenildi.

Ahmet Nur Çebi’nin ise bu rakama çıkmadığı ve görüşmelerin bu yüzden tıkandığı bildirildi. Dorukhan’ın 1.5 milyon euro’da direttiği ve devre arasında tarafların bir kez daha masaya oturması bekleniyor. Beşiktaş Başkanı Çebi’nin bu rakama çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Yıldız oyuncuyu Avrupa kulüplerinin yanı sıra F.Bahçe’de kadrosunda görmek istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Dorukhan Toköz’ün devre arasında son kararını vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim