TV 8 ekranlarına izleyicisiyle buluşan Survivor’un ünlüler ve gönüllüler takımındaki oyuncular dikkat çekiyor. Bu kapsamda da internette haklarında sıklıkla bilgiler araştırılıyor. Bu akşam yayınlanan Survivor’un yeni bölümünde de Barış Murat Yağcı dikkatleri üzerine çekti. Hakkında birçok bilgi merak edilen Barış Murat’ın kim ve nereli olduğu da merak ediliyor. Vatandaşlar bu kapsamda arama motorlarında ünlüler takımındaki oyuncu hakkında bazı bilgileri araştırıyor. Peki, Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç? Survivor’un başarılı yarışmacısı Barış Murat kimdir ve nereli? bilinmesi gereken detaylar haberimizde…

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR VE NERELİ?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi ile adını duyuran genç oyuncu Barış Murat Yağcı bu sene Survivor kadrosunda yer almayı başardı. Peki, oyuncu Barış Murat Yağcı kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi ithalat ihracat bölümü ikinci sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir. 2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiği için Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.  Barış Murat Yağcı belli bir süre İtalya’da model olarak çalışmıştır.

Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırmaktadır.

Barış Murat Yağcı, 195 cm boyundadır.

Rol aldığı projeler ise şöyle:

Kocamın Aliesi

Kiralık Aşk

Şevkat Yerimdar

SURVİVOR 2020 YARIŞMACILARI ÜNLÜLER KADROSU (BAŞLANGIÇ)

2020 Survivor yarışmacıları ünlüler kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle:

Mert Öcal

Şaziye İvegin Üner

Uğur Pektaş

Sercan Yıldırım

Derya Can Göçen

Parviz Abdullayev

Aycan Yanaç

Elif Yıldırım Gören

Tuğba Melis Türk

Ersin Korkut

Editör: TE Bilisim