Devlet kurumlarında istihdam etmek isteyen adaylar 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilen EKPSS sınav sonuçların hangi gün ve saat kaçta açıklanacağını merak ediyor. Devlet memurluğu hayalini kuran vatandaşların EKPSS sınavının sonuçlarını merak ediyor. Peki, EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak, belli oldu mu? İşte EKPSS tercih kılavuzu tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

EKPSS sonuçları ile ilgili heyecan giderek artıyor. Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı 2020 yılında 15 Kasım’da gerçekleştirildi.  EKPSS sonuçları ile ilgili ÖSYM tarafından açıklama yapıldı ve sonuçların aralık ayında açıklanacağı duyuruldu.

EKPSS’de sınavı geride bırakan adaylar gözlerini ÖSYM’nin açıklayacağı sonuçlara çevirdi. EKPSS sınav sonuçları ÖSYM’nin resmî sitesinde 17 Aralık’ta duyurulacak.

Kamuda görev almak isteyen adayların yıl boyunca çalışmalarını yürüttüğü EKPSS için sonuç tarihi yaklaştı. Alacakları puanlar ile tercihlerde bulunacak adaylar, ÖSYM’nin sonuç tarihini iple çekiyor.

Adaylar, sınav ve yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

EKPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim