Acun Ilıcalı ve Kızılay koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam edecek öğrencilere destek “Haydi Şimdi” kampanyası başlattı. Konuyla ilişkin detayları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarından kampanyayı canlı olarak düzenleyecek. Peki, Acun Ilıcalı’nın Haydi Şimdi dizüstü bilgisayar kampanyası ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte konuya ilişkin detaylar…

ACUN ILICALI’NIN HAYDİ ŞİMDİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KAMPANYASI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Acun Ilıcalı uzaktan eğitim kampanyası 20 Eylül saat 23.15 ‘te TV 8 ekranlarında başladı.

ACUN ILICALI UZAKTAN EĞİTİM KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

“Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8’de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım” diyerek açıklama yapan Acun Ilıcalı, katılım şartlarıyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Uzaktan eğitim gören ve dizüstü bilgisayar sahibi olamayan çocuklar için yapacak kampanya, çocukların eğitimden mahrum kalmamaları için düzenleniyor.

UZAKTAN EĞİTİM LAPTOP KAMPANYASI NEDİR?

Yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü televizyoncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaparak tüm halkı bir kampanyaya çekmek istedi.

Uzaktan eğitim gören ve dizüstü bilgisayar sahibi olamayan çocuklar için yapacağı kampanya kapsamında pek çok çocuğun eğitim şartlarını kolaylaştırmak istediğini belirtti.

Editör: TE Bilisim