Star TV ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Sefirin kızı dizisinin 24. yeni bölümü bu akşam yayınlanıyor. Büyük bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin yeni bölümü oldukça heyecanlı geçecek. Bu bölümde, Nare kızı uçup gitmesin diye onun başucunda ellerini sıkı sıkı tutarken, Sancar camiye gidip Allah’a yalvarır ve bir adak adar. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyenler için yayın  bilgileri merak ediliyor. Sefirin Kızı 24. bölüm canlı izle! Star TV canlı yayınında Sefirin Kızı 24. bölüm izle seçenekleri haberimizde…

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı’nın 24. yeni bölümünde Menekşe’nin limonatasına koyduğu uyku ilacı yüzünden Melek’in kalbi durur. Nare ve Sancar, kızlarının acısıyla kenetlenirler.

Nare kızı uçup gitmesin diye onun başucunda ellerini sıkı sıkı tutarken, Sancar camiye gidip Allah’a yalvarır ve bir adak adar. Eğer kızı yaşarsa, Alacakuş’la yavrusunu uçup gitmeleri için serbest bırakacaktır.

Melek’in hayatıyla sınanan Sancar ve Gediz, bir günlüğüne düşmanlıklarına ara verirler ve sadıçlıklarının ilk yıllarındaki kanunsuz günlerine geri dönerler.

SEFİRİN KIZI 24. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim