MasterChef Türkiye 2020’nin iddialı isimlerinden biri olan Özgül Coşar hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Pasta ve ekmek konusunda eğitimler aldığını belirten MasterChef Özgül, hız ve lezzet konusunda kendinden oldukça emin. Yarışmanın takipçileri Coşar’ın memleketi, mesleği, sosyal medya adresi gibi bilgilerle hayat hikayesini merak ediyor. Peki, MasterChef Özgül aslen nereli, kaç yaşında? Özgül Coşar kimdir? İşte mesleği ve Instagram hesabı hakkında merak edilenler…

MasterChef Özgül aslen nereli, kaç yaşında? Özgül Coşar kimdir? İşte mesleği ve Instagram hesabı…

Özgül Coşar, 36 yaşında. Gıda Mühendisi. Evli ve iki çocuk annesi Özgül Coşar, pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitirmiş. MasterChef 2020’ye İstanbul’dan katılıyor.

Çocuklarının doğum gününü yaparken kendisinin organize ettiğini ve o zamanlarda içindeki yemek aşkını keşfettiğini söyledi.

Kendini bildi bileli mutfakta olduğunu söyleyen Özgül Coşar, hızlı olması ve mutfakta koordine olması nedeniyle avantajlı olduğunu iddia etti. MasterChef’e katılmasını kızı teşvik etmiş.

Humus ile birlikte yaprak pirzola servis ettiği ilk turda Mehmet şef ile Somer şefin evet oyları ile sonraki tura geçti.

Özgül Coşar’ın Instagram hesabı; @ozgulcosar

Masterchef Ayyüce Kamit kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Ayyüce Kamit nereli, ne iş yapıyor, Instagram adresi ne?

Editör: TE Bilisim