Aslan bir kez daha Seri’nin transferi için devrede. Devre arasında orta sahaya mutlaka bir takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim’in talebi doğrultusunda yine Fildişi Sahilli futbolcunun ismi gündeme geldi.

Terim’in, orta sahada Seri, Taylan ve Emre Kılınç üçlüsünü kullanmayı düşündüğü, Taylan’ı biraz daha öne atabilmek adına, geride Seri’yi oyun kurucu göreviyle sahaya sürmeyi planladığı, Emre’yi de santrfora yakın oynatacağı ifade ediliyor. Bu plan doğrultusunda, Seri’nin tekrar kiralanması veya uygun olursa bonservisiyle alınması seçenekler arasında. Fulham’da ilk yarıyı kadro dışı geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu da, İngiliz kulübünden ayrılmak için gün sayıyor.

ETEBO’NUN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Yaz döneminde Seri’yi Galatasaray’a bırakmadığı gibi, Cim Bom’un çok istediği bir diğer eski oyuncusu Lemina’yı da Southampton’dan kiralayan Fulham’ın bu kez görüşmelerde nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Ancak Seri’nin ısrarlarının bu kez sonuç verebileceği ve düşük bir kiralama ücretiyle bu transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor. Bu durumda, kadrodaki bir diğer kiralık orta saha Etebo ile yolların ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş’ın 2021 için ilk transfer bombası; Anderson Talisca

Spor

Habere Git

Editör: TE Bilisim