Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? soruları sıkça araştırılıyor. Fox TV ile yollarını ayıran dizi artık Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Tamer Karadağlı’nın da katıldığı Savaşçı dizisine Anıl Tetik de dahil oldu. Öte yandan dizinin sevilen ismi Kaan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine geçiş yaptı. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? İşte detaylar…

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Ekranların sevilen dizisi Savaşçı gümbür gümbür geliyor! Pazar günlerinin vaz geçilmezleri arasında yer alan Savaşçı dizisinin yeni adresi Kanal D oldu. Savaşçı dizisi için pazar günü yayın yapılacağı söylendi. Kanal D, Savaşçı dizisinin kanal değişikliğine bir sürpriz daha ekleyerek Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisini cumartesi gününe çekti. Heyecanla beklenen dizinin 2021 Ocak ayının başlarında başlaması bekleniyor.

SAVAŞÇI YENİ KATILAN OYUNCULAR KİMLER?

‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki ‘Haluk’ karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. 53 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ‘Savaşçı’ dizisine katıldığını duyurdu.

Diziden ayrılıklar yaşanırken, bir yandan da yeni katılan isimler gündeme gelmeye başladı. Adını Sen Koy isimli günlük diziyle tanınan Erkan Meriç’te kadroya dahil oldu.

Ayrıca Ocak ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Erkan Meriç’in ardından eski Survivor yarışmacısı Anıl Tetik de katıldı.

Editör: TE Bilisim