Dominik’te gerçekleşen kıran kırana mücadeleyi ekranlara taşıyarak seyirciye adrenalin dolu bir TV keyfi yaşatan TV8’in Survivor yarışması tüm heyecanıyla sürüyor. Ödülleri kazanmak ve hayatta kalmak için verdikleri mücadelede var gücüyle çabalayarak izleyicinin dikkatini çeken yarışmacıların hayatı biyografileri, yaş, boy gibi kişisel özellikleri de sık sık araştırılmaya devam ediliyor. Zorlu parkurlardaki hızı ve özellikle de uzun boyuyla dikkatleri çeken Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan boyu kaç, nereli ve kaç yaşında? İşte araştıran takipçiler için merak edilen bilgiler.

BERKAN KARABULUT KİMDİR? BURVİVOR BERKAN BOYU KAÇ, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Dominik’te gerçekleşen Survivor 2020 yarışmacılarından Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmalarına halen devam etmektedir.

2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

Survivor 2018’e Marcus isimli yarışmacı erken veda etmek zorunda kalınca Survivor 2018’de artık Berkan Karabulut’lu dönem başladı. Berkan Karabulut aslında Survivor 2018 seçmelerinin tamamını geçmiş ancak Survivor 2018 as kadrosuna Acun Ilıcalı tarafından alınmamıştı. Yedekte olan Gönüllüler takımın yarışmacısı Berkan Karabulut uzun dönemdir Survivor ‘da yarışacak gibi hazırlıklarına devam etmekteydi.

Berkan Karabulut bir çok ünlü ile spor salonunda beraber çalışma imkanı bulmuştur. Berkan Karabulut Sercan Badur ile de antrenman yapmıştır.

Survivor Ünlüler takımı Berkan Karabulut yarışmada uzun boyuyla dikkat çekiyor.

Survivor Berkan Karabulut 193 cm boyundadır.

Editör: TE Bilisim