Faizsiz finansman yöntemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim, her ay düzenlediği bölge toplantıları kapsamında çalışanlarıyla bir araya geliyor. Birikimevim’in sürdürülebilir büyümesi çerçevesinde yönetim ekibi ve bölge müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, bu ay Tarabya’daki Boğaziçi Otelinde gerçekleşti. Toplantıda 2o20 genel değerlendirmesi ve 2021 planları konuşuldu. Telli Grup çatısı altında sosyal sorumluluk projelerine devam edildiği bilgisi paylaşıldı.

“ÇALIŞANLARIMIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Pandemi sürecine rağmen Birikimevim’in büyümesini sürdürdüğüne dikkat çeken Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, “Sağlam temeller üzerine kurulan, ayakları yere basan, uzman ekibiyle kendi gücünü kendi iç dinamiğiyle yaratan bir şirketiz. Bu da bize başarıyı getiriyor. Pandemi sürecini fırsata çevirerek eksiklerimizi giderdik, yarın için güçlendik, finansal tablolarımızı kuvvetli bir şekilde gerçek başarı için hazırladık. Doğru bir yolda ilerlemeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Ancak şubeleşme kadar verimliliğe de önem veriyoruz. Her bir çalışma arkadaşımızın şirketimize katacağı verimliliğe odaklanıyoruz. Geleceği inşaa ederek hedeflere hep birlikte koşmanın sinerjisinin çalışma arkadaşlarımız arasında yayılmasını istiyoruz. Sinerji, aynı hedefe koşmak ve vizyon birlikteliği olduğunda başarı kaçınılmaz oluyor. 2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

“DİJİTALLEŞMENİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK”

Birikimevim’in finansal tablolarında yaşanan yükselişe dikkat çeken Birikimevim Genel Müdür Yardımcısı Eda Yazıcı Belgen ise şunları söyledi: “Pandemi sürecinde hepimiz gördük ki dijitalleşme çağımızın kaçınılmaz bir gerçeği. Biz de Birikimevim olarak dijitalleşmeye büyük bir önem veriyor ve dijital dönüşüm sürecimizi de artan bir ivmeyle sürdürüyoruz. 2021 yılı boyunca da dijital dönüşüm için projelerimizi sürdürmeye ve teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim