Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 3. bölümü bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin son bölümünde Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünü tek parça izlemek isteyenler arama motorlarında dizinin detaylarını araştırıyor. FOX TV kesintisiz full hd yayınında Sen Çal Kapımı 3. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde…

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la olan hikayesinin anlatıldığı Sen Çal Kapımı Çarşamba 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun? Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşinde… Herkes Eda’nın üstüne üstüne gelirken Serkan, Bolat’lığından taviz verip Eda’nın yanında olacak mı? Yoksa yaşadıklarının bir oyun olduğunu söyleyip Eda’nın kalbini mi kıracak?

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ 3. BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Hande Erçel boyu kaç? Hande Erçel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Televizyon

Habere Git

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel gibi isimlerin yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran dizi, FOX TV’de izleyicisiyle buluşuyor.

Editör: TE Bilisim