ATV ekranlarının en başarılı yapımlarından Kuruluş Osman, corona virüsü nedeniyle ara verdiği ekran hayatına 22 Nisan Çarşamba yeni bölüm ile yeniden merhaba dedi. Diriliş Ertuğrul’dan sonra reyting listelerini sallayan Kuruluş (Diriliş) Osman 18. son bölüm kesintisiz tek parça izlemek isteyen vatandaşlar konuyu internetten araştırıyor. Osmna Bey ve Balgay arasında son gelişmeler ve Kayı Obası’nda yaşananların anlatıldığı yeni bölüm için Kuruluş Osman son bölüm izle full HD tek parça! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm kesintisiz izle! (18. yeni bölüm) bağlantı bilgileri haberimizin detayında.

Kuruluş Osman son bölüm izle full HD tek parça! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm kesintisiz izle! (18. yeni bölüm)

Kuruluş Osman 18. son yeni bölümde Dündar bey, Kayı Obası’na bey seçilen Gündüz Bey’e ‘bir gövdede iki baş olmak olmaz’ diyerek elini öpmek istese de Gündüz Bey buna müsaade etmez.

Osman Bey ise Bala Hatun’a yeni bir vazife verir; Dündar Bey’in Prenses Adelfa’yı kaçırmasına engel olmasını ister.

Öte yandan Aksaçlılar da Osman Bey’e yeni bir vazife verir ve kendisine ‘Bu vazifede yalnız olmayacaksın denilir’ Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Bey karakteriyle diziye yeniden dönmesini iştiyakla bekleyen İzleyiciyi de son derece heyecanlandıran bu gelişmede Osman Bey, ‘yoldaşım kim olacak’ diye soruyor. Aksaçlar ise ‘kendi soyundan kendi canından bir bir Kayı ulusu’ cevabını veriyor.

Osman Bey’in yoldaşı kim olacak? Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izlemek içiğn aşağıdaki linke tıklayınız…

KURULUŞ OSMAN 18. SON YENİ BÖLÜM TEK PARÇA FULL HD KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Geyhatu’nun Bizans prensesi Adelfa ile evlenmesiyle kurulacak Moğol-Bizans ittifakına engel olmak üzere güçlerini birleştiren Osman Bey ve Balgay; Geyhatu’yu arkasına alan Alişar ve Dündar’ın kurduğu oyunu bozabilecek mi? Zöhre Hatun ve Aygül, Dündar’a nasıl destek verecek? Gündüz Bey, Alişar’ın baskısına karşı Kayı Obası’nı koruyabilecek mi? Geyhatu, Osman Bey’in Bizans prensesi Adelfa’yı elinden almasına nasıl yanıt verecek?

 Kuruluş Osman 19. yeni bölüm fragmanı izlemek için tıklayın…

Editör: TE Bilisim