İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bir müddettir hastane ortamında süren tedavimiz, doktorlarımızın da uygun görmesi ile birkaç günlük dinlenme koşuluyla evde devam edecek.” ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, Twitter’dan yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisine ilişkin bilgi verdi.

“TEDAVİMİZ EVDE DEVAM EDECEK”

Bakan Soylu, kendisinin ve ailesinin sağlık durumuna ilişkin, “Bir müddettir hastane ortamında süren tedavimiz, doktorlarımızın da uygun görmesi ile birkaç günlük dinlenme koşulu ile evde devam edecek. Eşim ve kızım ise negatife döndü.” ifadelerini kullandı.

“TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALER DİLİYORUM”

Soylu şu ifadeleri kullandı:

“Bu süreçte ihtimamını esirgemeyen hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza, her gün arayarak moralini, duasını aldığımız Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hassasiyetine minnettar olduğum Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ve elbette ki Sayın Sağlık Bakanımıza ve Ankara Şehir Hastanesi ekibine, her mecra ile arayan, soran, dua eden, iyi dileklerini ileten herkese ve duasına muhtaç olduğumuz milletimize şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesile ile tüm hastalara acil şifa diliyor, salgın ile mücadelede kurallara uyarak, tedbir ve temkinli olunmasını istirham ediyorum. Allah duasız bırakmasın.”

Süleyman Soylu eşi ve kızının corona virüse yakalandığını açıkladı! Süleyman Soylu sağlık durumu hakkında flaş açıklama

Güncel

Habere Git

Editör: TE Bilisim