Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı Star TV’nin en çok izlenen dizisi Sefirin Kızı, ilk bölümünden itibaren büyük ilgiyle izleniyor. Reytinglerde Çukur dizisinin de tahtını sallayan Sefirin Kızı’nda beklenen oldu ve geçtiğimiz günlerde tüm reyting gruplarında en çok izlenen dizi oldu. Resmi tatil nedeniyle geçtiğimiz pazartesi 3. bölümü yayınlanmayan dizinin yeni bölümünün hangi gün ekrana geleceği araştırılıyor. Bu akşam ekranlara özel bölümü ile gelecek olan Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sefirin Kızı bugün var mı? Detaylar haberimizde…

Sefirin Kızı bugün var mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni dönem nedeniyle geçtiğimiz pazartesi akşamı dizinin 4. bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler, 4. bölümün bu hafta ekrana gelmesini bekliyordu ancak Sefirin Kızı 4. bölüm bu akşam ekranlarda olmayacak. Fragmanı yayınlanan Sefirin Kızı yeni bölüm 13 Ocak pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu A. Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Sefirin Kızı dizisinin 4. yeni bölümü yerine 6 Ocak yani bu akşam saat 20.00’da özel bölümü ekranlara gelecek.

Sefirin Kızı’nın çekildiği Podgorica nerede ve hangi ülkede? Karadağ ‘Montenegro’, haritada nerede?

Editör: TE Bilisim