Şimdilik bazı PTT şubelerinde hayata geçirilen uygulamanın, önümüzdeki beş ay içerisinde 100 PTT şubesine ulaşması planlanıyor. PTT şubelerinde yer alacak ürünler arasında çeşitli akıllı telefon modelleri, Mi Band 3 ve powerbankler bulunuyor.

Son zamanların en iyi teknolojilerini bünyesinde bulunduran teknoloji sektörünün son yıllarda yıldızı parlayan isimlerinden bir tanesi olan Xiaomi, Türkiye’de de yoğun bir ilgi görüyor. Şirket hem yenilikçi hem de özgün tasarımlı teknolojik ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi biliyor. Ürünlerinin fiyatlarını makul seviyelerde tutmayı başaran Xiaomi, fiyat politikasıyla da tüketicileri cezbetmeyi başarıyor.

Xiaomi’nin Türkiye’deki distribütörlerinden bir tanesi olan “TürkMi”, PTT ile el ele vererek yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama kapsamında PTT şubelerinde stantlar kurulacak ve Xiaomi’nin çeşitli ürünleri satışa sunulacak. Bu kapsamda satılan ürünlerin tamamı Xiaomi Türkiye garantisi altında olacak.

PTT ve Xiaomi iş birliği

PTT’nin İstanbul, Ankara, İzmir ve Gaziantep şubelerinde başlayacak uygulama zaman içerisinde Türkiye’de bulunan tüm PTT şubelerinde işleve konulacak.

Konuyla ilgili konuşan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise şunları söyledi:

“Kurumumuz ile TürkMi arasında yapılan iş birliği ile birlikte Xiaomi marka ürünlerinin resmi Türkiye garantili satışı iş yerlerimizde başladı. Ürünlerin satışa sunulduğu işyeri sayımızın kısa süre içerisinde 100 noktaya ulaşmasını hedefliyoruz.”

İş birliği hakkında konuşan TürkMi Genel Müdürü Onur Çon ise şu sözleri sarf etti:

“PTT ile hayata geçirdiğimiz iş birliğimiz kapsamında İstanbul, Ankara ve Gaziantep’teki şubelerinde TürkMi stantlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki beş ay içerisinde PTT’nin çeşitli illerdeki şubelerinde de TürkMi stantlarını faaliyete geçirerek, toplamda 100 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz”

Editör: TE Bilisim