Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği TV8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezon yeni bölümleriyle izleyici ile buluşacak. Dizinin hayranları yeni  sezonla ilgili ayrıntıları merak ediyor. Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ne zaman başlıyor? Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir ve oyuncuları nedir? gibi sorulara sorulara cevap aranıyor.. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili merak edilenler…

İstanbullu Gelin gibi oldukça ünlenmiş bir romanın yazarı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni sezonuyla 30 Eylül Çarşamba akşamı TV8’de yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU NE?

İbrahim Çelikkol’un ‘Mehdi’, Demet Özdemir’in ise ‘Zeynep’ karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Editör: TE Bilisim