BundesLiga’da kümeye düşen Fortuna Dusseldorf’un yıldız futbolcularından Kaan Ayhan’ın sözleşmesinde yer alan 2,5 milyon euro’ya serbest kalır maddesi oyuncuya büyük bir avantaj sağlıyor.

FENERBAHÇE DE PEŞİNDE

Gerek yabancı sınırı kuralının devreye girecek olması, gerek 2,5 milyon euroluk maliyet, gerekse hem defansta hem de sağ bekte oynama avantajına sahip olan Kaan Ayhan’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşı karşıya getirdiği belirtilirken, milli futbolcunun yıllık maaşı yüksek tutan kulüple anlaşmaya varacağı ifade edildi.

Serie A’dan gelen cılız teklifi reddeden 25 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı yöneticilerle bir araya geldiği kaydedilirken, Galatasaray’ın yetenekli isime 1 milyon euro maaş teklifinde bulunduğu anlaşıldı.

2 GOLÜ, 3 ASİSTİ VAR

Mariano ile yollarını ayıran Galatasaray’ın Kaan Ayhan’ı çok istediği bildirilirken, Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül faktörünü hesaba katıp Kaan konusunda transferi ağırdan aldığı iddia edildi. BundesLiga’da 31 maça çıkan Kaan Ayhan 2 gol 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilisim