Diriliş Postası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kaya Temel/İstanbul

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda açıklamalarda bulunan Lemina, “Derbi bizim için önemli. Hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışacağım. Sahada yüzde 100’ümü vereceğim.” dedi. Koronavirüsü nedeniyle maçların seyircisiz oynanması durumundaki düşüncelerini aktaran Lemina, “Taraftarlarımız olmadan farklı oluyor. Taraftarımız olduğu zaman bir kişi fazla oynuyor gibiyiz.” diye konuştu.

“ÇOK MUTLUYUM”

Başarılı futbolcu sezonun ikinci devresinde yakaladıkları çıkışla ilgili olarak, “İkinci yarıdan itibaren çok farklı bir Galatasaray var. Üst seviyede bir takım ortaya çıktı. Beraber oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve bunu sahaya yansıtıyoruz.” dedi. Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Lemina, gelecek planlarıyla ilgili bir soru üzerine, “Ben Galatasaray’da çok mutluyum ancak ne olacağına sezon sonunda bakacağız.” ifadesini kullandı.

ONYEKURU YARIDA BIRAKTI

Galatasaray, Süper Lig’in 26. haftasında 15 Mart Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İlk bölümün ardından sol arka alt adalesini işaret ederek Fatih Terim ve kulüp doktoru Yener İnce ile konuşan Henry Onyekuru, idmanı yarıda bıraktı. Terim, antrenman öncesinde Yener İnce ile bir süre görüştü. Pazartesi günü yapılan antrenmanda sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden Adem Büyük çalışmaya katılmadı.

Öte yandan, Sarı-Kırmızılıların savaşçı stoperi Luyindama düz koşulara başladı.

Editör: TE Bilisim