Kırmızı Oda” 6. Bölüm fragmanı çok konuşuluyor. Türkiye’de yayınlandığı ilk bölümüyle oldukça konuşulan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü iple çeken sevenleri yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. Dizinin kadrosunda önemli isimler yer alırken Kırmızı Oda’ya konuk oyuncular da dahil oluyor. Bu oyunculardan ikisi Emre Kınay ve Melisa Sözen oldu. Peki, Kırmızı Oda yeni bölümünde hangi konu var, yeni bölüm oyuncuları kimler? Emre Kınay ve Melisa Sözen kimdir? Detaylar haberimizde…

Kırmızı Oda yeni bölümünde hangi konu var, yeni bölüm oyuncuları kimler?

Geçtiğimiz günlerde TV8  ekranlarında seyirci ile buluşan Kırmızı Oda dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı yer almakta. Büyük bir izleyici kitlesine hitap edilmesi beklenen dizi ilk bölümden itibaren gerek senaryosu gerek de oyuncuları ile bir çok kişide büyük merak uyandırmaktadır. Baş rol kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı gibi önemli isimler yer almaktadır. Dizinin kadrosunda önemli isimler yer alırken Kırmızı Oda’ya konuk oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda’ya Melisa Sözen, Yağmur Anaz, Emre Kınay, Hakan Meriçliler, Tansel Öngel, Levent Özdilek gibi oyuncular dahil oldu.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümüne ilişkin 2 fragman birden yayınlandı. Her 2 fragmanda da Meliha’nın sahneleri ön plana çıktı. Dizinin ilk bölümünde yaşadıklarının ağırlığına dayanamayan Meliha, intihara teşebbüs ederken kızı tarafından kurtarılmıştı.

Peki, Meliha bir kez daha intihara mı kalkışacak? Doktor Hanım Meliha’yı durdurmayı başaracak mı? Tüm bu soru işaretleri Kırmızı Oda 6. Bölümünde belli olacak.

Emre Kınay kimdir?

Kırmızı Oda dizisi 5. bölümüne Emre Kınay eşini aldatan ve pişman olmuş bir adam olarak katılıyor. Piraye’ye bu durumu anlatan ve eşini kaybetmek istemediğini söyleyen Emre Kınay derdini anlatarak Piraye’den medet umuyor. Emre Kınay 1970 İstanbul doğumlu bu zamana kadar bir çok dizi filmlerde rol aldı. Güneşin Kızları, Sevda’nın Bahçesi, Yol Arkadaşım, Vurgun ve Sevgili Geçmiş dizileri son yıllardaki projeleri arasında.

Melisa Sözen kimdir?

Melisa Sözen Kırmızı Oda dizisinin 2. bölümüne Alya karakteri olarak konuk gelecek. Melisa Sözen geçtiğimiz sezon Alef dizisinde oynamıştı. Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul ilimizde dünyaya gelmiş bir çok dizide rol almış ünlü bir oyuncudur. Hayat Şarkısı dizisindeki İpek karakteri ile herkes onu tanıdı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Melisa Sözen Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu Alya rolü olarak yer alacak.

Editör: TE Bilisim