İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Esenyurt’ta yaşanan sel felaketinde ölen Suriyeli muhacir için resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Altun, paylaşımında, “İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen selde hayatını kaybeden Suriyeli kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Devletimizin tüm kurumları, insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve hasarı en aza indirmek için büyük bir gayret ve eşgüdüm içerisinde çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL YAĞMURA TESLİM

İstanbul’un bazı bölgelerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle ana arterlerde trafik yoğunlaşırken, kent genelinde trafik yoğunluğu İBB Trafik verilerine göre saat 18.00 itibarıyla yüzde 45 oldu.

ESENYURT’TA DERE TAŞTI

Esenyurt Pınar Mahallesi’nde dere taşması sonucu bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı, birçok araç su altında kaldı. Fırtına nedeniyle uçan çatıların üzerine düştüğü araçlarda hasar meydana geldi. Bazı sürücülerin su baskınından korunmak için araçlarının üzerine çıktığı görüldü.

Vali Yerlikaya: Suriyeli bir misafir vefat etti

Gündem

Habere Git

Ayrıca itfaiye ekipleri, Esenyurt’ta su basan bir bodrum katta engelli bir vatandaşın bulunabileceği bilgisi üzerine evin korkuluklarını keserek kurtarma çalışması başlattı.

Editör: TE Bilisim