Barış Pınarı Harekâtı’nın 6’ncı günü tamamlandı. Suriye’nin kuzeyinin YPG/PKK terör unsurlarından temizlenmesi süreci tüm hızıyla devam ediyor. Dünyada Türkiye ve Suriye Milli Ordusu karşıtı propaganda da maalesef ara vermeden sürüyor. Türkiye’nin Kürtler’i katlettiği, Suriye Milli Ordusu’nun DEAŞ’ın benzeri olduğu, DEAŞlı teröristlerinin bu ikili tarafından serbest bırakıldığı şeklinde haberler Batı medyasında servis aralıksız bir şekilde servis ediliyor.

“ORTAK HEDEF TÜRKİYE”

YPG/PKK terör unsurlarının Esed/Hamaney rejimi ile anlaştığı iddiaları, özellikle Yunanistan ve Rum Kesimi medyasında büyük sevinçle karşılandı. “Erdoğan, 8 buçuk yıldır faal olarak sahada savaş haline olan Eses ile karşı karşıya gelecek. İşler Erdoğan rejimi için kötü bir hal almaya başlayacak. YPG güçleri ve Esad rejiminin ortak hedefi Türkiye olacak” şeklinde haberler yapılıyor.

YALAN HABERLER DEVAM

Beklendiği üzere, “8,5 yıldır faal olarak savaşan Esed”in milyonlarca insanı yerinden etmesi, yüzbinlerce kadın ve çocuğun ölümüne sebebiyet vermesi ya da 4 milyona yakın Suriyeli’nin soluğu Türkiye’de almasına değinilmiyor. “İşgalci” TSK’nın “bölgede anlaşmazlık halinde olan tüm güçleri kendi aleyhinde birleştirdiği” iddiası yayılıyor. Bununla birlikte, Türk askerinin kadın-çocuk ve sivilleri hedef aldığı iddiaları da durmadan uluslararası medyada yayılıyor.

VAHŞETE ÇİRKİN SANSÜR

Öldürülen YPGli teröristlerin sivil kisvesi altında yayınlanarak Türkiye karşıtı nefretin körüklenmesi çalışması maalesef başarıyla devam ediyor. Tüm Batı medyası, Türkiye’nin Suriye ile doğrudan bir savaşa girmesi için nefeslerini tutmuş durumda. Öte yandan devlet kanalı TRT World’ün Suriye ile ilgili gelişmeleri aktarmasına Twitter’dan kısıtlama getirilmesi gelişmesi de, Türk düşmanı Yunan cephe tarafından sevinçle karşılandı.

“Türk propaganda makinesini durdurun” şeklinde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı.

REJİM ÇETELERİ GİRECEK!

Türkiye’nin Barış Pınarı Harekâtı sürerken, ABD tarafından terk edilen PKK ile rejim arasında 4 maddelik askeri bir anlaşma yapıldığı açıklandı. PKK ile rejim arasında varılan 4 maddelik mutabakata göre, rejim çeteleri Türkiye ve sınır hattı boyunca konuşlanacak, Ayn el Arab ve Münbiç kent merkezlerinin yanı sıra Tabka ve Rakka’daki Fırat Barajı ve Mensure’ye gidecek, Deyrezor’daki petrol rafinerisi rejime teslim edilecek.Türkiye’nin Barış Pınarı Harekâtı sürerken, ABD tarafından terk edilen PKK ile rejim arasında 4 maddelik askeri bir anlaşma yapıldığı açıklandı. PKK ile rejim arasında varılan 4 maddelik mutabakata göre, rejim çeteleri Türkiye ve sınır hattı boyunca konuşlanacak, Ayn el Arab ve Münbiç kent merkezlerinin yanı sıra Tabka ve Rakka’daki Fırat Barajı ve Mensure’ye gidecek, Deyrezor’daki petrol rafinerisi rejime teslim edilecek.

Editör: TE Bilisim