Corona virüsü salgınına karşı mücadele topyekun devam ediyor. Hükûmet bir yandan Corona virüsüyle mücadelede tedbirler arttırılırken bir yandan da fırsatçılara göz açtırılmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Corona zirvesinden sonra 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz olarak kolonya ve maske dağıtılacağını açıklamıştı. Bu uygulamanın ardından vatandaşlar “Ücretsiz kolonya ve maske nerede hangi illerde dağıtılacak?” sorusuna yanıt arıyor. Peki Ücretsiz kolonya ve maske nerede hangi illerde dağıtılacak? İşte detaylar…

ÜCRETSİZ KOLONYA VE MASKE NEREDE HANGİ İLLERDE DAĞITILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerisiyle önce İstanbul ve Ankara’da başlatılacak bir çalışmayla 65 yaş ve üzerindeki tüm vatandaşlara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağını belirtti.

ADRESE TESLİM OLACAK

Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında gözler kolonya ve maske dağıtımının nasıl yapılacağına çevrildi. Adrese teslim yapılması planlanan iki üründen maskede gerekli alım ve üretimleri Sanayi Bakanlığı koordine ederken kolonya tarafında ise Türkiye’nin önde gelen üreticileri ile hareket edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim