Levent Gültekin / Diriliş Postası

Etebo’dan sonra Okay Yokuşlu ile ilgilenen fakat Celta Vigo’nun oyuncusunu bırakmaması sebebiyle yeniden Premier Lig pazarına geri dönen Galatasaray’la ilgili Fernandinho iddiaları bir anda camiayı heyecanlandırdı.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

İngiltere’de Nakamba, Lerma gibi yıldızlarla ilgilenen Galatasaray’ın 35 yaşındaki Fernandinho ile flört halinde olduğu yazılıp çizilirken, Pep Guardiola’nın bu sezon Brezilyalı orta sahayı takımında düşünmediği ve Fernandinho’nun bonservisini alarak sarı kırmızılı kulübe geleceği söylentileri sosyal medyada da ‘TT’ oldu.

“RESMEN SAÇMALIK”

Premier Lig deviyle 2021’ye kadar kontratı bulunan ve yıllık 6 milyon euro maaş alan Fernandinho’nun kesin olarak takımda kalacağı anlaşılırken, milli oyuncunun menajeri Giovanni Branchini’nin ‘Haberler kesinlikle yalan, bu resmen saçmalık Galatasaray taraftarları vaktini bunlarla harcamasın’ ifadeleri çıkan söylentilere son noktayı koydu.

40 MİLYON EUROYA ALMIŞLARDI

Geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giyen Fernandinho 53 kez de Brezilya milli takımında görev aldı. 2013 yılında Shaktar Donetsk’ten 40 milyon euroya transfer olan tecrübeli futbolcu takımda kaptanlığa kadar yükseldi.

Editör: TE Bilisim