Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ağustos/Eylül 2020 Dönemi’nde askere alınacaklarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada bu döneme ilişkin Yükümlü Sınıflandırma Sonuçları’nın E-Devlet ve askerlik şubesi başkanlıklarından açıklandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, askerlik yerleri hakkında açıklamayı resmi hesabı üzerinden yaptı. Askeralma Genel Müdürlüğü duyuru sayfasında yer alan habere göre sevk ve celp tarihleri belli oldu. Vatani görevini yerine getirecek olan kişiler askerlik yerlerine e-devlet üzerinden ulaşacak.

ASKERLİK YERLERİ BELLİ OLDU MU?

MSB tarafından yapılan duyuruya göre askerlik yerleri ilişkin Ağustos/Eylül 2020 Dönemi Yükümlü Sınıflandırma Sonuçları E-Devlet ve As.Ş.Bşk.lıklarından açıklanmıştır.

ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Bedelli askerlik ve askerlik celp tarihleri ve yerlerini öğrenmek isteyen er, adayları E-Devlet’e bireysel şifreleriyle girip Milli Savunma Bakanlığı’nın yayımladığı bilgileri görüntüleyebilecek. Askerlik yerleri sorgulama işlemi, E-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Editör: TE Bilisim