Koronavirüs nedeniyle birçok yarışma ve dizilerin yayına ara verdiği şu günlerde, Star Tv izleyicileri bu akşam Bas Gaza filmi ile güzel bir sinema keyfi yaşayacak. Sinemaseverlerin beğeniyle izlediği film TV ekranlarında yayınlandığı günlerde de oldukça ilgi görüyor. 2017 Alman yapımı aksiyon ve gerilim dalında beğeniyle izlenen filmin oyuncu kadrosu, çekim yeri ve konusu da merak ediliyor. Peki, Bas Gaza oyuncuları kimler? Bas Gaza filmi nerede çekildi, konusu nedir? Detaylar haberde.

Bas Gaza Oyuncuları Kimler?

Bas Gaza Filmi Nerede ve Ne Zaman Çekildi?

Bas Gaza filminin çekimleri Fransa’da gerçekleştirilmiştir. Çekimler için 2 şehre set kuruldu. Filmin çekimlerinin bir kısmı Marsilya’da, bir kısmı ise Paris’te gerçekleştirildi.

Bas Gaza Filminin Konusu

Bas Gaza filmi konusu; Filmde, iki soyguncu kardeşin Fransa’nın güneyine yeni fırsatlar için arabayla yolculuk yapmasına ve orada bir suç şebekesinin patronuyla tanışmasına odaklanıyor.

Andrew ve Garrett Foster üvey kardeş olan iki araba hırsızıdır. İşlerinde o kadar iyilerdir ki artık uluslararası ün yapmışlardır. Ancak günün birinde yanlış kişiden bir klasik araba çalarlar. Bunun sonucu olarak da bir bedel ödemeleri gerekecektir. Yaptıkları hırsızlığa karşılık istenen şey ise çok özel bir arabadır.

İkili, kendilerine bir ekip kurmalı ve öldürülmemek için istenen arabayı çalmalıdır.

Editör: TE Bilisim