BüyükModa içerisinde elbise, alt giyim, üst giyim, ev giyim ve aksesuar olmak üzere tüm kategorilere özel kıyafetler ve ürünler yer almaktadır. Büyük beden giyimde iddialı ve gösterişli parçaları her daim her kadın için şıklığı ve naifliği ön plana çıkaran BüyükModa’da en çok talep gören ürünler ise büyük beden elbise modelleri olmaktadır.

Kına, düğün, balo, davet gibi özel günler dışında günlük stil ve ofis şıklığına uygun elbise modelleri de yer almaktadır. Özellikle büyük beden kadınların en çok talep ettiği daha zayıf ve uzun görünme arzusunu dikkate alarak hazırlanan ve tasarlanan elbiseler her mevsim en çok talep gören parçalar arasındadır.

Siyah, beyaz ve farklı renklerle birlikte Madonna yakalı, çiçek işlemeli, düz ve gösterişli her zevke hitap eden modelleri bulunabilmekte.

Kombin Kurtarıcıları: Pantolon Modelleri

Üst parçayı tişört, bluz veya gömlek ile hazırladıktan sonra geriye pantolon seçimi kalıyor. Kilolu hanımefendiler için hazırlanan pantolon modelleri sayfasında kot, kumaş ve canvas tarzı parçalar yer almaktadır.

Daha günlük ve salaş tarzlar için bol ve salaş modeller veya ofis ve gece gezmeleri / davetler için ise dar kot pantolon modelleri topuklu ayakkabılarla kullanılmaktadır. 

Büyük Beden Üst Giyim

Büyük beden üst giyim ürünleri arasında ise yine kaliteden ödün vermeyen parçalar Femina Tekstil’de yer almaktadır. Büyük bedenli kadınların favorisi olan tunik modelleri farklı detaylarla karşınıza çıkmaktadır.

Leopar desenli, kolları şerit taş baskılı, boncuk işleme detaylı gibi tunik modellerine ek olarak triko bluz, ekose desen triko bluz, deri şerit detaylı triko bluz gibi ürünleri bulabilirsiniz.

Büyük beden ceket modelleri arasında tuvid ceket, çizgili ceket, çiçek desenli ceket gibi farklı modeller sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Eşofman takımları da sitemizde en çok rağbet gören ürünler arasında yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim