Yurdun birçok kesiminde yoğun kar ve kuvvetli sağanak etkili olurken öğrenci ve veliler de Valilik açıklamalarına odaklanmış durumda. 2 gündür aşırı sağanak yağış nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Adand’da 26 Aralık Perşembe okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Adana’da okullar tatil mi, valilikten açıklama geldi mi? 26 Aralık Perşembe bugün okullar tatil mi? Merak edilen ayrıntılar haber metnimizde.

Adana’da okullar tatil mi, valilikten açıklama geldi mi? 26 Aralık Perşembe bugün okullar tatil mi?

Adana Valiliği, salı ve çarşamba günleri kentte etkili olan sağanak yağışın ardından Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde bazı okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamaması için merkez Yüreğir ilçesindeki Farabi Anadolu Lisesi, Doğankent Anadolu Lisesi, Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu, Emine Özgüler Gürsü İmamhatip Ortaokulu, Tuğrulbey Ortaokulu, Aziz Sancar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Tahsilli Şehit Hulisi Emre Dilci Ortaokulu, Fevziye Çelik Ortaokulu ile Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bugün bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Adı geçen okulların dışındaki diğer eğitim kurumlarında ise eğitim ve öğretimin devam edeceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim