Star TV’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Babil 3. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.  Babil dizisinin 3. bölümünü izlemek isteyen vatandaşlar yine heyecanlı anlara şahit oluyor. Star TV ile Babil dizisi son bölümü izlemek isteyenler bir haftadır yeni bölümü bekliyordu. İşte herkesin merak ettiği detaylar…

Babil dizisi son bölüm neler yaşandı izlemeden önce göz atmak isterseniz, 3. bölümde yaşananlara kısaca haberimizin sonunda değindik. Babil son bölüm izlemek için hemen aşağıdaki linke tıklayın.

Babil Son bölüm izle

BABİL 2. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İrfan, artık hayatının en zor sınavında! Ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılıyor. Deniz’in zamanı azalırken İrfan Egemen’le, dokunduğu herkesin hayatını değiştirecek tehlikeli oyuna başlıyor.

BABİL 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tehlikeli oyun başladı!

Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.

Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

Editör: TE Bilisim