İstanbul’da ciddi bir su kesintisi yaşanıyor. İSKİ’nin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı ilçelere 20 saat boyunca su verilemeyeceği bilgisini paylaşmasının ardından bakı birçok ilçede suların ne zaman geleceği sorusu merak konusu oldu. “Sular ne zaman gelecek” sorusu şu sıralar, İstanbul sakinlerinin en çok yanıt aradığı sorular arasına girdi. Peki, hangi ilçede kaç saatlik su kesintisi yaşanacak. Fatih, Zeytinburnu, Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş’ta sular ne zaman gelecek? İşte bugün İstanbul’da yaşanan su kesintisi ile ilgili tüm detaylar:

10 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER

FATİH: Cankurtaran, Sultan Ahmet, Binbirdirek, Küçük Ayasofya, Emin Sinan, Şahsuvarbey, Mimar Hayrettin, Muhsine Hatun, Saraç İshak, Mimar Kemallettin, Nişanca, Katip Kasım, Mesihpaşa, Aksaray, Cerrahpaşa, Haseki Sultan, Kocamustafapaşa, Sümbül Efendi, Yedikule, Silivrikapı, Karagümrük, Topkapı, Hocapaşa, Hobyar, Sururi, Molla Fenari, Alemdar, Beyazıt, Taya Hatun, Mercan, Tahtakale, Rüstempaşa, Demirtaş, Süleymaniye, Hoca Gıyasettin, Hacı Kadın, Yavuz Sinan, Sarıdemir, Cibali, Yavuz Sultan Selim, Balat ve Ayvansaray.

ZEYTİNBURNU: Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuri Paşa, Seyit Nizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan ve Yeşiltepe.

BEYOĞLU: Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Evliya Çelebi, Asmalı Mescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıçalipaşa, Cihangir, Pürtelaş, Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu.

BEŞİKTAŞ: Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannüma, Abbas Ağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek.

KADIKÖY: Acıbadem, Koşuyolu, Caferağa, Osmanağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim ve Fenerbahçe.

ÜSKÜDAR: Kandilli, Küçüksu, İcadiye, Kuzguncuk, Selami Ali, Mimar Sinan, Ahmediye, Beylerbeyi, Çengelköy, Kuleli, Selimiye, Salacak, Bulgurlu, Cumhuriyet, Yavuztürk, Bahçelievler, M.Akif Ersoy, Güzeltepe, Burhaniye, Küçük Çamlıca, Sultantepe ve Zeynep Kamil.

ÜMRANİYE: Armağanevler, Atakent, Atatürk, Dumlupınar, Elmalıkent, Esenevler, Hekimbaşı, İnkılap, İstiklal, Kazım Karabekir, Namık Kemal, Saray, Site, Tantavi, Topağacı ve Yamanevler. Beykoz; Göksu ve Yeni mahallelerinin bir kısmı.”

20 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK YERLER

Çalışmalar nedeniyle Üsküdar’da Acıbadem, Altunizade, Murat Reis, Valide-i Atik, Barbaros, Kısıklı, Ferah, Kirazlıtepe, Küplüce ve Ünalan bölgeleri ile Yavuztürk’ün üst kotları, Ataşehir’de Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahalleleri ile Ümraniye’de Atatürk Mahallesi’nin üst kotlarına 20 saat süreyle su verilemeyecek.

Editör: TE Bilisim