Üç sezondur ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 68. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizinin son bölümünde Yılmaz, Hünkar Yaman bir kulübeye kapatıp hesap sormak isterken Hünkar Yaman bir anda alevler içerisinde kalır. Seyirciler ise Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm full izle! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm tek parça izle yayın bilgilerini merak ediyor.  Ayrıntılar haberimizde…

Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm özeti

Çukurova’da Züleyha kaçma girişiminde bulunur. Çocuklarını alarak Hünkara ve konaktaki tek dostu olan Gülten’e veda ederek yola çıkar. Fakat yolda onu hiç tahmin edemediği bir sürpriz beklemektedir. Yılmaz kaçamamalarının sebebi olarak Hünkar’ı görür. Güvenemediği için onu bir kulübeye kapatıp hesap sormak isterken Hünkar Yaman bir anda alevler içerisinde kalır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yılmaz ve Züleyha’nın aşkından tıpkı kendileri gibi sınavlar dolu olduğunu görünce, yine avuntuyu birbirlerinde bulurlar. İki eski aşık yine sırt sırta verirler. Yılmaz ise Kerem aliyi alarak evden ayrılır. Behice Yılmaz’ın davranışlarından aşırı kıllanır. Hemen Müjgana haber verir. Fekeli de eve gelince Behice durumu iyice abartıp evde bir kaos oluşturur. Müjgan ise Baş Tabipliği almıştır. Hastanedeki ilk gününde ilk iş Müjgan’ın adının yazılı olduğu tabelayı indirme girişiminde bulunur. Sinir krizi geçirmesi ile hastanedeki tüm gözler Müjgan’ın üzerine çevrilir.

Demir Sevda ile yaşamaya devam eder. Sevda Züleyha’ya duyduğu hissin Aşk değil sadece kazanma hırsı olduğunu anlatmaya çalışır. Demir’in başka bir gözden bunları duymak çok üzse de Şermin yakasına yapışmıştır. Kafasını dinlemesi ve duygularını ölçmesi için nefes almasına izin vermez. Hatip öldükten sonra tek para kaynağı Demirdir.

Sevda artık gücünü geri kazanmaya başlamıştır. Şermin Çukurova’da kaynattığı cadı kazanları yavaş yavaş fokurdarken dedikodular çığ gibi ağızdan ağıza büyüyerek devam eder. Sevda ise her şeyi göz alarak konağa gider ve Hünkar’ın karşısına çıkarak Züleyha ve Yılmaz’ı savunur.

Editör: TE Bilisim