Tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım’ın üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası gelecek sezon bu bölgede sıkıntı yaşamamak için oyuncu arayışlarına başlayan Fenerbahçe’nin, Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Demokratik Kongolu sol bek Fabrice N’Sakala ile anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

ARA TRANSFERE ONAY ÇIKMAMIŞTI

Sarı-lacivertli yönetimin, devre arası transferinin son gününde de temas kurdukları 29 yaşındaki oyuncu için Akdeniz ekibi ile temas kurduğu ancak teknik direktör Erol Bulut’tan onay çıkmayınca transferin yattığı öne sürülmüştü.

Ancak Alanyaspor’a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre N’Sakala gelecek sezon da kulübünde kalmaya devam edecek. Alanya yönetiminin, sözleşmesi haziran ayında sona erecek başarılı futbolcuyla yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı kısa süre içinde işin resmiyete döküleceği belirtildi.

GOLCÜ CİSSE YOLCU

Öte yandan Turuncu-Yeşilli idarecilerin sözleşmesi yine haziranda sona erecek Papiss Cisse’yle ise devam etmeme kararı aldığı öğrenildi. Gelen bilgilere göre, bu sezon ligde attığı 16 golle krallık yarışında aynı sayıda golü bulunan Trabzonsporlu Sörloth ile yarışan Cisse, ilerleyen yaşı ve zaman zaman sergilediği disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadroda düşünülmüyor.

Editör: TE Bilisim