14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi? Yurdun özellikle Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar yoğun kar yağışı sebebiyle tatil açıklamalarını araştırmakta. Kar yağışı alan illerimizden biri olan Tokat’ta bugün okullar tatil olacak mı, Tokat Valisi tatil açıklaması yaptı mı merak eden öğrenci ve veliler, resmi makamlardan gelecek açıklamalarda okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Hem tatil hem de kartopu oynayarak kışın tadını çıkarmak isteyen öğrenciler tatil açıklamalarını büyük bir hevesle bekliyor. Peki, Tokat’ta bugün okullar tatil mi? 14 Şubat Cuma Tokat Valisi kar tatili açıklaması! Son gelişmeler haberimizde!

Tokat’ta bugün okullar tatil mi?

Tokat’ın Almus, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerinde, kardan dolayı yarın taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Tokat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilerin incelenmesi ve yapılan değerlendirilmeler neticesinde ilçelerde etkili olan kar yağışı dolayısıyla özellikle köy yollarında buzlanma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, bu nedenlerle öğrenciler ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için belirtilen ilçelerde taşımalı eğitime 14 Şubat Cuma ara verildiği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim