Süper Lig’in 22. hafta maçında Alanyaspor ve Gençlerbirliği, Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan müsabakanın 2. yarısında Ankara temsilcisi, 76. dakikada Bogdan Stancu ile golü buldu ve mücadeleden 1-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Aytemiz Alanyaspor’un ilk 11’i: Marafona, Onur, Welinton, Caulker, Kaan, Musa, Ceyhun, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cissé

Gençlerbirliği’nin ilk 11’i: Nordfeldt, Erdem, Flavio, Toure, Halil İbrahim, Yasin, Baiano, Candeias, Sessegnon, Sefa, Stancu

ALANYASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak maçın canlı skor ve takibini Diriliş Postası’ndan yapabilirsiniz.

CANLI ANLATIMI

90dk: Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençlerbirliği, Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti.

80dk: Aytemiz Alanyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Musa Çağıran çıkıyor ve yerini Mustafa Pektemek’e bırakıyor.

77dk:Welinton Silva gol pozisyonu sonrasında yaptığı itirazları sonucunda sarı kart ile cezalandırılıyor.

76dk:Golün pasını veren oyuncu Giovanni Sio oluyor.

76dk:GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta rakibinden topu alan Giovanni Sio ceza sahası içine giriyor. Altıpasın hemen yanından pasını Bogdan Stancu’ya atıyor. Bogdan Stancu bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Gençlerbirliği, Bogdan Stancu’nun golüyle skoru 1-0’a taşıyor.

75dk:Aytemiz Alanyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Efecan Karaca çıkıyor ve yerini Emircan Altıntaş’a bırakıyor.

72dk:Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Djalma Campos ofsaytta kalıyor.

72dk: Ceza sahası yayı önüne topla ilerleyen Ceyhun Gülselam kaleye yerden şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Kristoffer Nordfeldt’in kontrolünde kalıyor.

69dk: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Anastasios Bakasetas ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Welinton Silva kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

68dk: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Efecan Karaca ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Djalma Campos kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Kristoffer Nordfeldt’in kontrolünde kalıyor.

67dk: Aytemiz Alanyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Junior Fernandes çıkıyor ve yerini Djalma Campos’a bırakıyor.

45dk: İlk yarıda gol sesi çıkmıyor

45dk:İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

33dk:Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Daniel Candeias ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Marafona’nın kontrolünde kalıyor.

31dk:Gençlerbirliği ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sefa Yılmaz çıkıyor ve yerini Giovanni Sio’ya bırakıyor.

19dk:Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Anastasios Bakasetas ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Ceyhun Gülselam kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

16dk:Ceza sahası içine topla ilerleyen Junior Fernandes sağ çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top farklı şekilde kalenin üstünden dışarı çıkıyor.

14dk:Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Daniel Candeias kısa pasını Stephane Sessegnon’a gönderiyor. Stephane Sessegnon ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Bu topu kaleci Marafona kontrol ediyor.

10dk:Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Erdem Özgenç ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Flavio Ramos kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

6dk:Ceza yayının hemen sağında topla buluşan Daniel Candeias kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

4dk:Hızlı gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında topla buluşan Papiss Cisse ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor. Bu şut etkisiz oluyor ve kaleci Kristoffer Nordfeldt’in kontrolünde kalıyor.

4dk:Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Daniel Candeias ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu orta isabetli oluyor ancak pas hatası sonrasında araya giren savunma oyuncuları bu topu uzaklaştırıyor.

3dk Hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında kısa pasla topla buluşan Daniel Candeias ceza sahası içinde Daniel Candeias kaleye şutunu gönderiyor. Kalecinin tokatladığı topla tekrar buluşan Daniel Candeias yine kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Marafona bu topu kornere gönderiyor.

1dk: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Daniel Candeias ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kafalardan seken bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

1dk: Hakem Atilla Karaoğlan maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Gençlerbirliği oyucuncularının vuruşuyla maç başlıyor.

-İki takım arasındaki son karşılaşma geçtiğimiz sene Gençlerbirliği’nin sahasında gerçekleşmişti. Bu karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona ermişti.

–Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonunun 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlıyor.

Editör: TE Bilisim