Diriliş Postası Haber Müdürü Muhammed Şimşek/İstanbul

Değerlerimizle bağdaşmayan yaşantılarına ortak arayan ve tüm topluma bunu dayatmaya çalışan kirli odakların Müslüman Türkiye toplumuna karşı taarruzları son bulmuyor. Sosyal medya da zehir saçan gruplar, ahlaki yozlaşma için her yolu deniyor.

GENÇLERE BURS TUZAĞI

Her fırsatı kendi hareket alanlarını büyütmek için fırsat gören gruplar, yeni tip koronovirüs nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntıları da lehlerine kullanmak istiyorlar. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ismiyle faaliyet yürüten kuruluş bu süreçte zorda olan 7-24 yaş arası öğrencilere burs vereceğini duyurdu. Vakıf adı altında toplum mühendisliği yapan yapının kurumsal internet sitesi üzerinden alenen yapılan ahlaksız teklif ise burs kılıfına sokuldu. Salgın dolayısıyla işsiz kalan ailelerin çocuklarını gözüne kestiren vakıf, vereceği sözde burslar karşılığında bu toprağın körpe yavrularının kendi cinsiyet çalışmaları adı altındaki sapkınlığa alet etmeye çalışıyor. Zira söz konusu yapının Mayıs 2017 tarihli ve “Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Rehberi” isimli yayınında LGBT’yi meşrulaştırmaya çalıştığı biliniyor.

DUYARLI AVUKATLAR GÖREVE

Burs kılıfına aldananların paylaşımlarıyla okul aile birliklerinin whatsapp gruplarında dolaşıma giren mesajlar yüzlerce aileyi her geçen gün tuzağa çekiyor. Ancak meselenin farkındaki birçok aile ise kafalarda soru işareti uyandıran bu tuzaktan son derece rahatsız ve bu konudaki duyarlı avukatları göreve çağırıyor.

Kullandıkları zehirli kelimelerle toplumun ahlaki yapısını tarumar etmeye niyetli kesimler, sosyal medya da etki ajanlığı yapıyorlar. Önceki gün sosyal medya platformu Twitter’da gündem çalışması yapan grupların paylaşımları mide bulandırdı. D.G isimli şahsın “Sevgili lezbiyen genç kızlar, Kadınlardan hoşlanabilir, onlara âşık olabilirsiniz. Bir kadını düşünürken içinizde çiçekler açıyor olabilir. Güzel bir kadın gördüğünüzde aklınız başınızdan gidiyor olabilir, çünkü neden gitmesin ki? Bunlar gayet doğal” iletisi ve benzeri yüzlerce paylaşım yok artık dedirtti. LGBTİ çatısı altında buluşan ve tedavisi mümkün olmayan düşmanlıklarıyla toplumun ahlaki yapısını hedef alan şahısların iletilerine tepki de gecikmedi.

KEPAZELİĞİ SOSYAL MECRAYA TAŞIYORLAR

Diğer yandan çok değil daha birkaç gün önce Kadıköy ve Şişli kent konseyleri tarafından 23 Nisan çocuk bayramı üzerinden yapılan ve LGBTİ’yi meşrulaştıran paylaşımlar da tepkiyle karşılandı. Çocukların propaganda malzemesi yapıldığı iletilerde, LGBT kimliğinin çocuklara giydirilmek istendiği alenen gözler önüne serildi. CHP’li yerel yönetimleri de yakından ilgilendiren bu pervasızlık toplumda büyük bir rahatsızlık uyandırdı.

Editör: TE Bilisim