Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. 18 – 19 Ocak tarihlerinde AÖF sınavına giren adaylar, ‘AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak’ sorusuna yanıt arıyor. AÖF final sınavlarıyla son hazırlıkları da tamamlayan adaylar, sınav sonuçları ile ilgili içeriklerin erişime açılmasını heyecanla bekliyor. Sınavda ter döken adaylar şimdi soruları ve cevapları araştırmaya başladı. Biz de Diriliş Postası olarak konunun takipçisi olduk ve detayları sizin için derledik. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı ile ilgili detaylar!..

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

18-19 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınav sonuçlarının, ne zaman açıklanır konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Geçmiş dönem sınav sonuçları açıklanma süresi dikkate alındığında, Şubat ayının ilk haftası sonuçların açıklanabileceği öngörülüyor.

AÖF SINAV SORGULAMA EKRANI

Öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar. Bugün de sabah saatlerinde sınava giren adaylar, sınav sonuçları hakkında detayları araştırmaya başladı. Bugün ikinci sınav saati ise 14.00 olarak belirlenmişti.

Sınavları tamamlayan adaylar, sınav soruları ve cevap anahtarı, ardından da sınav sonuçlarının açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

18-19 OCAK AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANINCA NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

18-19 Ocak tarihinde yapılan sınavların sonrasında AÖF sınavı soru ve cevapları açıklandığında, dirilispostasi.com sitemizden öğrenebilirsiniz…

Editör: TE Bilisim