Bir Zamanlar Çukurova Gaffur diziden ayrılacak mı? Bülent Polat diziden ayrıldı mı? Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı ‘Çaycı Şesu’ karakteri ile büyük hayran kitlesine ulaşan Bülent Polat, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakteriyle rol alıyordu. Bir Zamanlar ÇukurovaEkranların sevilen dizisinde izleyiciler Bülent Polat diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt arıyor. Perşembe akşamları ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar ve Yılmaz’ın ardından Gaffur da mı diziden ayrılacak? Başarılı yapımda sular durulmuyor. Başrollerin bir bir diziye veda etmesi ve final kararının ardından şimdi de Bir Zamanlar Çukurova Gaffur diziden ayrılacak mı? Bülent Polat diziden ayrıldı mı? Detaylar içerikte.

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur diziden ayrılacak mı? Bülent Polat diziden ayrıldı mı?

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Gaffur karakteriyle rol alan Bülent Polat’ın diziden ayrılıp ayrışmayacağı merak konusu oldu. Önce Hünkar Yaman’ı oynayan Vahide Perçin ve ardından da Yılmaz rolündeki Uğur Güneş’in diziden ayrılması ile final kararı almak zorunda kalan Bir Zamanlar Çukurova ekibinden şimdi de Gaffur mu ayrılacak?

ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Gaffur geri dönecek mi, gurbetten dönecek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova Gaffur’un bir daha dönmemek üzere diziden ayrıldığı konuşuluyor.

Peki Gaffur karakterindeki Bülent Polat kimdir? İşte detaylar!..

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur kimdir?

Bülent Polat 8 Mart 1979 tarihinde Tunceli’de dünyaya geldi. 1993 yılında “Yer Gösterme” ile başlayan profesyonel tiyatro yaşamı, 1994’te yine aynı tiyatroda “Sokak Kedisi” oyununda “yoldan geçen adam” rolüyle devam etti.

Daha sonra yine aynı tiyatro ile mukavele yenileyen Polat, “Ormanların Barış Ateşi”, Rumuz Goncagül ve “Keloğlan” gibi oyunlarda rol aldı.

Bir dönem izlenme rekorları kıran “Yılan Hikayesi”nde ve Orhan Oğuz’un yönettiği “Son Oyun” adlı TV filminde oynadı. Ardından “Gece Kahvesi” adlı programda sıra dışı karakterler çizdiği skeçlerde rol aldı. 2004’te Okan Bayülgen’in sunduğu “Zaga” programında Engin Günaydın ile beraber her hafta yayınlanan bölümlerde “Damatlar” adında kısa skeçlerle çıktı. Asıl ününü ise “Avrupa Yakası” dizisindeki 3,5 sene canlandırdığı Şehsuvar (Şesu) karakteriyle kazandı.

2013 yılında, Kanal D’de yayınlanan İnadına Yaşamak adlı dizide, “Sansar” rolünü canlandırmıştır. Yine aynı yıl “Karagül” adlı dizide rol aldı. Ünlü oyuncu son olarak “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol almaktadır.

Editör: TE Bilisim