Kanal D’nin sevilen yemek ve eğlence programı Gelinim Mutfakta haftanın ilk gününde Para Para Çorbası tarifiyle ekran karşısındaydı. En güzel yemeği hazırlayıp kaynanalardan en yüksek puanı alan ve günün birincisi olan gelin kim oldu? 20 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi ve paun durumunu merak eden izleyiciler internetten konuyu araştırmaya devam ediyor. Gelin hanımlar hazırladıkları yemekleri kayınvalidelere beğendirebilmek için tüm hünerlerini sergiliyor. Peki, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci? 20 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Elif yarışmaya döndü mü? Günün birincisi ve puan durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta kim birinci? 20 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta Elif yarışmaya döndü mü?

Bugün Gelinim Mutfakta fenomeni Elif Akçam ve Çiğdem Hanım yarışmaya dönüyor ve tartışmalar hararetleniyor. Reyhan Hanım ve Çiğdem Hanım arasında soğuk rüzgarlar eserken Yağnur ve Hatice arasında da taç krizi yaşanıyor.

Gelinim Mutfakta 20 Nisan günü birincisi henüz belli olmadı. Kayınvalidelerin ‘Para Para Çorbası’ değerlendirmesinin ardından puan tablosu Fatih ürek tarafından açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında haberimizde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim